Pages

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

VIDEO: Visi Mobile System για ασύρματη ενδονοσοκομειακή παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων.

Η FDA ενέκρινε το Sotera Wireless ViSi Mobile System το οποίο έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση των ζωτικών παραμέτρων του περιπατητικού ασθενή σε ΜΕΘ ή μη κλινικά περιβάλλοντα. Η συσκευή φορίεται στον καρπό και λειτουργεί με μια σειρά από αισθητήρες που μετρούν ...
την αρτηριακή πίεση, καρδιακή συχνότητα / ρυθμός παλμών, SpO2, αναπνευστικό ρυθμό, τη θερμοκρασία του δέρματος, καθώς και 3-κάναλο ή 5-κάναλο ΗΚΓΌλα τα δεδομένα  αποστέλλονται μέσω ενός προτύπου (802.11) στο ασύρματο δίκτυο του νοσοκομείου, σε έναν κεντρικό server για ταυτόχρονη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο όλων των ασθενών σε έναν όροφο, χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή ένα tablet PC.

Η εταιρεία υπόσχεται πως η επόμενη έκδοση της συσκευής θα παρέχει συνεχή μη-επεμβατική παρακολούθηση της πίεσης του αίματος, καθώς και τη στάση του σώματος του ασθενούς και τα επίπεδα δραστηριότητας.

Από τη σελίδα του προϊόντος:

Επιπλέον,της έγχρωμης οθόνης αφής η συσκευή με την βοήθεια του επιτραπέζιου υπολογιστή, tablet ή άλλης κινητής πλατφόρμας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απομακρυσμένη παρακολούθηση και ως συσκευή ειδοποίησης. Το Visi Mobile είναι σε θέση να μεταδίδει ασύρματα τα δεδομένα, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές WiFi σε νοσοκομεία και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή (δηλαδή συνδεσιμότητα EMR), καθώς και εκτυπώτές.

VIDEO: 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου