Pages

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Η Abbott XIENCE Xpedition Stent Στεφανιαίας έκλουσης φαρμάκου τώρα διαθέσιμη στην Ευρώπη

Η Abbott έχει λάβει ευρωπαϊκή έγκριση και ξεκινά αμέσως την διάθεση του XIENCE everolimus, του Xpedition eluting stent σε χώρες συμβατές με το CE Mark . Το στεντ έρχεται με ένα νέο σύστημα διανομής και είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένο για χρήση σε δύσκολους ασθενείς.
Ως μέρος της CE ένδειξης είναι η χρήση της συσκευής με τουλάχιστον τρεις μήνες διπλής αντιαιμοπεταλιακής αγωγής (dual anti-platelet therapy-DAPT).,
η συντομότερη από κάθε στεντ στην Ευρώπη...



Η μακροχρόνια συμμόρφωση προς τη διπλή αντιαιμοπεταλιακή αγωγή ( DAPT) μπορεί να είναι μια πρόκληση για τους ασθενείς και μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον κινδύνους για την ασφάλεια, όπως η αύξηση σε αιμορραγικά επεισόδια. Επιπλέον, έχοντας μικρότερη διάρκεια της αντιαιμοπεταλιακής αγωγής (DAPT) μετά από την εμφύτευση του stent, μπορεί να είναι ευεργετική σε περίπτωση που ένας ασθενής πρέπει να διακόψει ή να σταματήσει προσωρινά το φάρμακο πριν την χειρουργική επέμβαση.
Το XIENCE Xpedition είναι διαθέσιμο σε μία ευρύτερη γκάμα μητρών μεγέθους στην ευρωπαϊκή αγορά, με διαμέτρους που κυμαίνονται από 2,25 mm έως 4 mm, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού 3,25 mm διάμετρος, και μήκη από 8 mm έως 38 mm.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου