Pages

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

8K Ultra HD Ενδοσκόπιο προσφέρει πρωτοφανής βίντεο από το εσωτερικό του σώματος.

 
Υψηλής ευκρίνειας βίντεο ενδοσκόπια με ανάλυση της τάξης των 1080p είναι ακόμα σχετικά νέα στην αγορά. Επιτρέπουν την σημαντικά βελτιωμένη απεικόνισης του εσωτερικού του σώματος,
βοηθώντας τους γιατρούς να εκτελέσουν ένα ευρή φάσμα διαδικασιών με σιγουριά και ακρίβεια. Πέρα από τα 1080p HD είναι το 4k πρότυπο που ήδη εμφανίζεται στα ράφια των ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι το τέλος. Σύντομα θα δούμε βίντεο στα 8K, το οποίο έχει την ανάλυση που ισοδυναμεί με 16 οθόνες 1080p, όμως στην Ιαπωνία υπάρχει ήδη ενδοσκόπιο ικανό να μεταδώσει βίντεο για μια πραγματικά πρωτοφανή ματιά στο εσωτερικό του σώματος.

Η τεχνολογία αυτή κατέστη δυνατή με το συνδυασμό της Hitachi Kokusai Electric 8K κάμερας και ενός ενδοσκοπίου από την Shinko Optical Co. Λόγω της ουσιαστικά βελτιωμένης απεικόνισης που παρέχεται από τα 8K, η ομάδα πίσω από το νέο σύστημα πιστεύει πως οι χειρουργοί δεν θα χρειάζεται να μετακινούν την κάμερα τόσο πολύ για να δουν με λεπτομέρεια στο οπτικό πεδίο και να είναι σε θέση να διακρίνουν τις δομές που δεν είναι καν ορατές με το γυμνό μάτι. Επιπλέον, η στερεοσκοπική απεικόνιση βελτιώθηκε και το βάθος πεδίου είναι αυξημένο, επιτρέποντας μια βελτιωμένη ροή εργασίας χωρίς συνεχή επανατοποθέτηση της κάμερας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου