Pages

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Υγραντήρας με Ενσωματομένη Τεχνολογία Πρόληψης Υγροποίησης. (Βιντεο)
























  
Η Hamilton Medical (Bonaduz, Switzerland), έχει αποκαλύψει έναν νέο κλινικό υγραντήρα. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον αριθμό
των καλωδίων που χρησιμοποιούνται, να ενσωματώσει τα εξαρτημάτα σε ένα απλούστερο σύστημα και για να βοηθήσει στον έλεγχο της υγροποίησης και του "Rain-out" στο εσωτερικό της σωλήνωσης.

Δεδομένου ότι ένας δροσερός σωλήνας που έχει ζεστό υγρό κινούμενο αέρα μέσα από αυτόν θα δημηουργήσει συμπύκνωση(υγροποίηση) στους τοίχους του, η συσκευή ενσωματώνει πηνία θέρμανσης εντός της σωληνώσεως, έτσι ώστε η θερμοκρασία του αέρα να παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Η συσκευή μπορεί να ελέγχεται μέσω ενός interface αφής ή μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργεί μέσω ενός συμβατού αναπνευστήρα.

Λόγω του εργονομικού σχεδιασμού, η οθόνη του χρήστη διακρίνεται εύκολα και λειτουργεί από μια μόνιμη θέση παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο νοσηλευτης με μια ματιά. Η μεγάλη, υψηλής αντίθεσης οθόνη LCD παρέχει εξαιρετική αναγνωσιμότητα, ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Οι συναγερμοί εμφανίζονται με αυτονόητα τα εικονίδια στην οθόνη LCD, η συσκευή επίσης μπορεί να ακουστεί και να φανεί από μακριά χάρη στις φωτεινές προειδοποιητικές λυχνίες και τον ηχητικό συναγερμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου