Pages

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η Carestream παρουσιάζει τη νέα οδοντιατρική ενδοστοματική κάμερα. (VIDEO)

Carestream Health, Inc., παρουσίασε τη νέα CS 1200 ενδοστοματική κάμερα με ανάλυση εικόνας 1024 x 768, ανάλυση οθόνης 640 x 480 και με φάσμα εστίασης από 3mm-25mm. Αυτή η συσκευή μπορεί να παρέχει σαφείς εικόνες όλων των ανατομικών δομών στο στόμα του ασθενούς σας. Μικρές λεπτομέρειες, όπως ρωγμές και τερηδόνα μπορεί να γίνουν ορατές σε εσάς και τους ασθενείς σας,σε πραγματικό χρόνο...
Με ένα μόνο κλικ, το κουμπί λήψης εικόνας καθιστά εύκολο να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Έως 300 φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν στην ίδια τη συσκευή και οι συνδέσεις με τον υπολογιστή ή αναλογικές οθόνες μπορούν να γίνουν μέσω USB, AV, και S-video. Οι συνθήκες φωτισμού που ρυθμίζονται από 6 λευκά LED φώτα τα οποία προσαρμόζονται αυτόματα για να σας προσφέρουν μια σαφή εικόνα με ομοιόμορφο φωτισμό.
Άλλες πιο προηγμένες εκδόσεις των ενδοστοματικών καμερών από την Carestream είναι επίσης διαθέσιμες και περιλαμβάνουν την CS 1500 και CS 1600. Η CS 1500 κάμερα, είναι διαθέσιμη τόσο σε ενσύρματη και ασύρματη έκδοση και έχει σχεδιαστεί για καλύτερη κινητικότητα. Αληθινή αυτόματη εστίαση και ένα έξυπνο σύστημα φωτισμού αποτελούμενο από 8 led σας βεβαιώνει πως δεν χρειάζεται να γίνουν χειροκίνητες ρυθμίσεις.
Το CS 1600 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία "Απεικόνιση Φθορισμού με Ενίσχυση Ανάκλασης» (FIRE). Σύμφωνα με βιολετί-μπλε φωτισμό, τα δόντια απο φυσικού τους εκπέμπουν κιτρινοπράσινο φθορισμό. Αυτός ο φθορισμός μειώνεται σε απιονισμένο περιοχές των δοντιών. Η τεχνολογία FIRE μπορεί να καθορίσει το βαθμό απώλειας φθορισμού των ύποπτων αλλοιώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου