Pages

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μονοκρυσταλλική τεχνολογία για καλύτερη απεικόνιση στούς υπερήχους

Crystal Signature™

Crystal Signature, μία ακόμα καινοτόμα τεχνολογία της ALPINION με το όνομα single crystal technology , μονοκρυσταλική κέφαλη, χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλότερη απόδοση της μετατροπής ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά πιεζοηλεκτρικά κεραμικά υλικά, αποδίδοντας μεγαλύτερη ομοιομορφία και ευαισθησία.

Σε συνδυασμό με τη μοναδική διαδικασία και τεχνογνωσία κατασκευής της ALPINION η τεχνολογία αυτή μας δίνει καλύτερες εικόνες με παράλληλη μείωση του κόστους παραγωγής.

Σε αντίθεση με τα απλά κεραμικά υλικά που χρησιμοποιούνταν μέχρι τώρα , η single-crystal technology έχει ιδιότητες που μειώνουν τις απώλειες λόγο της θερμότητας που δημιουργείται από την μετατροπή ενέργειας σε ήχο. Παράλληλα λόγο της μονοκρυσταλικής τεχνολογίας προσφέρεται η μείωση των ακουστικών απωλειών . Αυτά τα τελευταία τεχνολογίας και μόνο υλικά κρυστάλλου σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνογνωσία κατασκευής κεφαλών νέας γενιάς δίνουν στην ALPINION την δυνατότητα να κατασκευάζει κεφαλές υπερήχων με μεγάλο εύρος ζώνης συχνοτήτων που παρέχουν υψηλότερη ανάλυση και ανώτερης ποιότητας εικόνες στους χρήστες.

2 σχόλια:

  1. Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον . υπαρχει στην ελλαδα αντιπρόσωπος ?
    για τι ειδικότητες ειναι το αλπινιον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω το alpinion e cube 9 pro 1,5 χρονο περιπου . Οι μονοκρυσταλλικες κεφαλες ηταν μονοδρομος για εμενα απο την στιγμη που εμαθα για αυτες και τις τιμες τους . Βεβαια επελεξα μονοκρυσταλλικες μονο στις κοιλιακη και τετραδιαστατη κοιλιακη 4d αφου η διαφορα εναι στα βαθία οργανα μονο . Τις μαστου και διακολπικη τις πηρα απλες . Οποιος συναδελφος θελει μπορει να ερθει απο το ιατρειο μου να δουμε μαζι ενα περιστατικο η να δει απο το αρχειο μου . Ενα ακομα τραστιο πλεονεκτημα για μενα ειναι οτι οι μονοκρυσταλλικες δεν χανουν την αποδοση τους στο περασμα του χρονου οπως οι απλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή