Pages

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Θα χρειαστούμε τελικά Application για να μας πεί πως είμαστε ηθικοί άνθρωποι; (BINTEO)



Πάντα αισθανόμαστε καλά όταν παίρνουμε πόντους. Δεν έχει τόση σημασία για ποιό λόγο, αλλά όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Όταν κάνετε check in στο Foursquare παίρνετε πόντους και αισθάνεται ωραία. Μερικές φορές μπορείτε να πάρετε ακόμα και μία κονκάρδα/ ένα διακριτικό σήμα αισθάνοντας την απόλυτη δικαίωση, ακόμη και αν το σήμα είναι μόλις για 10 εισόδους.

Εάν αυτό το σύστημα με τους πόντους πραγματικά αγγίζει τους ανθρώπους, γιατί να μην το χρησιμοποίσουμε για να λύσουμε μερικά από τα προβλήματα της κοινωνίας; Είναι ιδιοφυϊές! Για παράδειγμα, αν οι άνθρωποι έπερναν πόντους κάθε φορά που δεν ήταν ρατσιστές, τότε δεν θα ήθελαν να είναι πια ρατσιστές. Το παγόβουνο του κοινωνικού και μανιώδη ρατσισμού θα έλιωνε, έτσι δεν είναι; Το κωμικό δίκτυο Above Average έκανε ένα Thingstarter για το application/
παρωδία τους, "iNotRacist", έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να δείτε ακριβώς, το πόσο παραγωγικές και αποτελεσματικάές είναι όλες αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης/tracking. Ήρθε η ώρα για να διευκολυνθεί η κοινωνική αλλαγή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου