Pages

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Έκανε τατουάζ τα ιατρικά εργαλεία που τον έσωσαν!

Ο Matt αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα υγείας από την ευαίσθητη ηλικία των 5 ετών, όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά ο διαβήτης του. Από εκεί και πέρα,
και για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μπαινόβγαινε με την οικογένειά του σε διάφορα νοσοκομεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα «να αποκτήσω μια πιο στενή σχέση με το χώρο και να… εθιστώ τρόπον τινά στα ιατρικά εργαλεία, τα οποία έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν», λέει χαρακτηριστικά ο Matt!

Μεγαλώνοντας, οι επισκέψεις στα νοσοκομεία μειώθηκαν και κάποια στιγμή τα θέματα υγείας που είχε αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία. Ως ενήλικας, πλέον, αποφάσισε να αποτίσει ένα είδος φόρου τιμής στα εργαλεία που του έσωσαν τη ζωή και τον βοήθησαν να συνέλθει. «Ξεκίνησα σιγά σιγά, κάνοντας πρώτα το… διαβητικό τατουάζ σε εμφανέστατο σημείο στο σώμα μου, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι το πρόβλημά μου!









































Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα πιεσόμετρο, ένα στηθοσκόπιο, μια μάσκα οξυγόνου, ένα νυστέρι, μια σύριγγα, γάντια λάτεξ, χειρουργικά ράμματα, ένα αντανακλαστικό σφυρί, ένα ωτοσκόπιο και, τελευταία, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι κρανίου»!, απαρριθμεί ο Matt τα παράδοξα τατουάζ του και συμπληρώνει: «Τώρα ετοιμάζομαι να… χτυπήσω στο άλλο πόδι την ακτινογραφία που είχα βγάλει στη λεκάνη μου»!










































Δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι γνωστοί του που παραξενεύονται με τις αποφάσεις του, όμως όλοι συμφωνούν στο εξής: «Έχει μετατρέψει το σώμα του σε ένα εκπληκτικό… ιατρικό ερμάριο, πλήρως εξοπλισμένο και πανέτοιμο για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης!!!»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου