Pages

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Νέοι οξυγονωτές αίματος απο την Medronic

Η Medtronic έχει λάβει το CE σήμα για το Affinity Fusion, ένα σύστημα για την οξυγόνωση του αίματος και την απομάκρυνση του CO2 κατά τη διάρκεια ανοικτών χειρουργικών επεμβάσεων καρδιάς. Η εταιρεία κατέβαλε σημαντική προσπάθεια στον σχεδιασμό της συσκευής για να ελαχιστοποιηθεί ο σχηματισμός φυσαλίδων αέρα στο οξυγονωμένο αίμα, που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες παρενέργειες, όπως
εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Medtronic ήδη σχεδιάζει την υποβολή εγγράφων στην FDA για να ζητήσει την έγκριση για το Fusion Affinity στις ΗΠΑ.

Νέες δυνατότητες από την ανακοίνωση:

  • Μία μοναδική διαδικασία περιέλιξης των ινών με interlaced μοτίβο το οποίο φιλτράρει αποτελεσματικά το αίμα και αφαιρεί τα σωματίδια και τον αέρα, ενώ την ίδια στιγμή οξυγονώνει  το αίμα.

  • Ομαλά σωληνοειδή περάσματα για να περάσει το αίμα μέσα,ένας πρώτος στο είδους του καμπυλός φλεβικός σωλήνας εισαγωγής. Και τα δύο συμβάλουν στην μείωση του στροβιλισμού του αίματος κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.

  • Βελτιωμένες δυνατότητες ρύθμισης και προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου μίας νέας χειρολαβής στο σύστημα οξυγόνωσης, η οποία δίνει στον perfusionists βελτιωμένη ευελιξία και ευκολία χρήσης σε διάφορες χειρουργικές αίθουσες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με περιορισμένο χώρο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου