Pages

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Οι όμορφοι άνδρες πληρώνονται καλύτερα σύμφωνα με νέα έρευνα.

Σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική αποκατάσταση παίζει και για τους άνδρες η εμφάνιση. Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν Αυστραλοί επιστήμονες, έδειξε ότι όσο πιο όμορφοι είναι οι άνδρες τόσο καλύτερα πληρώνονται στη δουλειά τους.

Μάλιστα όπως υπολόγισαν οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν στην έρευνα, η φυσική τους ομορφιά αποφέρει σε ετήσια βάση 32.150 δολάρια περισσότερα από όσα κερδίζει ο υπόλοιπος κόσμος.
Όπως εξηγούν ο οικονομολόγος Τζεφ Μπόρλαντ του πανεπιστημίου της Μελβούρνης και ο πρώην οικονομολόγος του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, Αντριου Λι, από τα στοιχεία προκύπτει πως ένας ελκυστικός άνδρας κερδίζει 81.750 δολάρια τον χρόνο και ένας άνδρας με μέση εμφάνιση μόλις 49.600 δολάρια ετησίως.
Επίσης ο Μπόρλαντ προσθέτει ότι «Άνδρες με εμφάνιση κάτω του μετρίου κερδίζουν 26% λιγότερα από το μέσο μισθό και άνδρες με εμφάνιση άνω του μετρίου κερδίζουν 22% περισσότερα»
Παράλληλα από την έρευνα προκύπτει πως οι όμορφοι άνδρες έχουν και περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν βουλευτές, αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την πολιτική.
Αντίθετα, στις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο, αφού η εμφάνισή τους δεν αντικατοπτρίζεται στην τελική αμοιβή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου